Прикарпатець балотується за списком «Опозиційної платформи – За життя»

Новини, Суспільство

Центральна виборча комісія затвердила кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

На 78 місці у списку балотується Лаврук Тарас Петрович з Івано-Франківська, пише Голос.if.ua.

За даними ЄДРПОУ, Тарас Лаврук є керівником Івано-Франківської регіональної організації партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

Читайте також: Партія ”Слуга народу” оприлюднила список своїх кандидатів на округах Прикарпаття (список)

За даними руху «Чесно», у 2010 році він балотувався до Івано-Франківської міської ради від «Організації Українських Націоналістів» (ОУН).

У 2006 році балотувався до Верховної Ради за списком блоку «Не так!».

У 1998 році балотувався до Верховної Ради в мажоритарному окрузі від СДПУ (о).


Довідка Голос.if.ua

Лаврук Тарас Петрович, народився 2 сiчня 1964 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, доцент кафедри історії і права, Івано-Франківський університет ім. Короля Данила Галицького, член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», проживає в місті Івано-Франківську, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 78.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.