Партія ”Слуга народу” оприлюднила список своїх кандидатів на округах Прикарпаття (список)

Новини, Політика

Стали відомі кандидати у народні депутати від партії “Слуга Народу” в мажоритарних округах на Прикарпатті.

Про це інформує кореспондент Голос.if.ua.

Округ № 83 – Сторожук Андрій Леонідович
Закінчив Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за спеціальностями «Цивільне право і цивільний процес: сімейне право, міжнародне приватне право», «Англійська мова та література». Директор комунального підприємства.

 Округ №84 – Фріс Ігор Павлович

Отримав диплом Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника за спеціальністю «Правознавство». Кандидат юридичних наук. Приватний нотаріус. Тривалий час був постійним представником України в Європейській комісії нотаріату Міжнародного союзу нотаріату.

Округ№85 – Прощук Едуард Петрович
Закінчив Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за спеціальністю «Фінанси». Навчався у міжнародному інституті менеджменту (МІМ-Київ) – пройшов курс мін – МВА (Master of Business Administration). Заступник голови правління Споживспілки Івано-Франківської області.

Округ № 86 – Матусевич Олександр Борисович
Закінчив Львівський лісотехнічний інститут за спеціальністю «Інженер лісового господарства». Директор державного підприємства «Вигодське лісове господарство».

Округ № 87 – Андрійович Зіновій Мирославович
Отримав освіту в Прикарпатському державному університеті ім.В.Стефаника за спеціальністю «Викладач образотворчого мистецтва, креслення і художньої праці». Міський голова Надвірної.

Округ № 88 – Шевченко Андрій Леонідович
Закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування». Економіст.

Округ № 89 – Тимофійчук Володимир Ярославович
Отримав диплом Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича за спеціальністю «Облік і аудит». Приватний підприємець.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.