В Івано-Франківську руйнується міст, ремонтують його за допомогою “нанотехнологій” (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Проблем у комунальній галузі міста Івано-Франківська дуже багато і тягнуться вони від попередньої влади, яка більше 25 років палець об палець не вдарила, аби змінити ситуацію про це інформує Голос.if.ua.

Міст через річку Бистриця -Надвірнянська, що в м. Івано-Франківську збудований ще за часів СРСР, потребує негайного ремонту, адже плити, які були встановлені під асфальтом пішохідної частини частково зруйнувалися, утворилися щілини та провалля. В попередні роки під час ямкових ремонтів кулібіни -комунальники застосували нанотехнологію і перекрили дерев’яною дошкою яму яку зацементували. Європейці просто тихо плачуть у сторонці заздрячи умінню наших майстрів. Жарти жартами, а в окремі із таких провалин може з легкістю впасти доросла людини і отримати серйозні тілесні ушкодження.

Подробиці у відео:

До теми:

Руйнування дамби загрожує мосту на Пасічну в Івано Франківську (відео)

Відпочинок на річці Бистриця -Надвірнянська та не дитячі ігри франківчан (відео)

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.