Відома письменниця з Прикарпаття зізналася, що мала роман з лідером гурту “Бумбокс” (відео)

Новини, Суспільство

Співачка та письменниця, яка жила та навчалася на Прикарпатті, Ірена Карпа поділилася цікавим фактом зі своєї біографії.

Виявляється, колись ще будучи студенткою Карпа зустрічалася з лідером гурту “Бумбокс” Андрієм Хливнюком, інформує Голос.if.ua з посиланням на ТСН.

“Ти мене краще запитай, з ким у мене у бурхливій юності не було роману. Мало таких публічних людей. Роман був. Але це ще були студентські роки, це було дуже-дуже давно. Це ще не був “Бумбокс”, це була зовсім невідома група “Мандариновий рай”. І ми були такі ще “угловатые подростки”, – зізналася Карпа.

Разом з тим Ірена чесно відповіла, що не знає, чи присвячував їй Хливнюк одну з пісень “Бумбокса”.

“Чесно, не думаю. Думаю, у нього було не менше жінок, ніж у мене чоловіків. Якби він мені щось присвятив, це було б приємно. Тому що все своє життя тільки я всім присвячую  пісні”, – пожалілася знаменитість.

Детальніше у “Світському житті”:

Нагадаємо, минулого року Ірена Карпа втретє вийшла заміж за нащадка Віктора Гюго. За словами письменниці, познайомилися вони з чоловіком випадково – на

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.