У Франківську чоловік викинув собаку з вікна: тварина у важкому стані (фото)

Кримінал, Новини

Сьогодні, 17 червня, в Івано-Франківську у ветеринарну клініку потрапила доросла собака у жахливому стані. Власник викинув тварину з вікна квартири третього поверху.

Про це у мережі написала керівник Благодійної організації Дім Сірка Наталя Когут . Наразі на місце події викликали поліцію.

“Вся у фекаліях, сечі, перелом тазу та, що нас повергло в шок – викинута власником з вікна третього поверху”, – пише волонтер.

Тепер волонтери “Дому Сірка” та небайдужі мешканці просять міський відділ поліції внести відомості по факту жорстокого поводження з тваринами до Єдиного реєстру досудових розслідувань, сформувати матеріали справи за статтею 299 ККУ, опитати свідків події та направити справу до суду. Оскільки такі “власники собак” – небезпечні для всіх оточуючих.

“Спочатку він викидає тварину з третього поверху..потім викине людину? Ми роками боремось за гуманне та сучасне ставлення до тварин, тому промовчати та спустити з рук такий вчинок просто не можемо. Слід нагадати, що відповідно до розділу I статті першої Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» «Жорстоке поводження з тваринами – це знущання з тварин, у тому числі безпритульними, що спричинило мучення, завдало їм фізичного страждання, тілесні ушкодження, каліцтво або призвело до загибелі”. Просимо внести відомості по факту жорстокого поводження з тваринами до Єдиного реєстру досудових розслідувань”, – йдеться у повідомленні.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.