Прикарпатський священник просить допомоги на лікування хворого сина

Новини, Суспільство

Прикарпатський священник Іоан Кузь просить допомоги для лікування хворого сина.

У хворого сина діагноз – хронічне запальне захворювання кишечника, хвороба Крона, диференціальний діагноз – неспецифічний виразковий коліт. До 25 червня необхідно оплатити рахунок за лікування на суму 8 640 у німецькій клініці. Не вистачає ще 2 300 євро, пише Голос.if.ua.

“Можливості лікувати дитину самостійно немає. хвороба має важкі симптоми – виразки періодично кровлять. При неналежному лікуванню призводить до знаних ускладнень. Лікування дає добрі результати, але якщо його перервати може бути зворотній ефект”, – йдеться у дописі.

Номер картки: 4731219600239002 , Кузь Іван Михайлович. Для переказів з-за кордону можна використовувати систему переказів Pay Send (найменша комісія) https://paysend.com/ на картку ПриватБанку 4731219600239002 Кузь Іван Михайлович. А також можна перерахувати на цей рахунок https://www.leetchi.com/c/aidez-sauver-la-vie-pour-ivan.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.