“Спілка забудівників” здала в експлуатацію першу чергу “Містечка центральне”

Новини, Суспільство

Півтисячі щасливих власників квартир у ЖК “Містечко Центральне” отримали ключі від своїх нових осель.

Сьогодні, 14 червня, будівельна компанія “Спілка забудівників” відкрила першу чергу житлового комплексу, який зводить на вулиці Височана, 18, про це інформує Голос.if.ua.

З цієї нагоди компанія приготувала для власників квартир та тих, хто ще планує придбати житло у містечку, подарунок – виступ заслуженої артистки України Світлани Весни, котра також є власницею квартири в ЖК “Містечко Центральне”.

Гостей розважали Гуцул Хуліган, а своїм співом милували волинський народний аматорський колектив “Жайвір” та народний фольклорний колектив “Любисток”.

“Це велике свято. Ми поставили собі завдання до Зелених свят зробити подарунок нашим клієнтам і нам це вдалося. Сьогодні даруємо людям 500 квартир з документами. Це 500 можливостей для них вже від завтра заходити у квартири, робити ремонти і бути впевненими у тому, що мають житло. Наше правило – якість, вчасність, оперативність. Ми стараємося вчасно зробити, вчасно здати, збудувати, підвести комунікації і дати документи людям”, – говорить генеральний директор БК “Спілка забудівників” Микола Филюк.

Житловий комплекс “Містечко Центральне” – масштабний проект компанії “Спілка Забудівників”, розташований на території колишнього заводу “Агромаш” по вулиці Семена Височана в Івано-Франківську.

Будівництво розпочалось у квітні 2018 року і вже на сьогодні здано першу чергу будівництва – 1-6 секції, 27-31 секції, 42 та 43 секції. А це – близько 500 квартир, ряд соціальних об’єктів та дві підземні автопарковки на 80 автомобілів.

“Тут розвинена інфраструктура. Це унікальне містечко на 5 паркінгів. 1,5 тисячі паркомісць винесені за межі житлового простору. Одночасно комплекс має у своєму складі торговельний центр, а це понад 50 бутиків, зони відпочинку, харчування. Облаштовано 4 дитячі та 5 спортмайданчиків, 2 футбольні мініполя. Після зелених свят починаємо облаштування бювету і будуємо капличку, а також приступаємо до будівництва елітної середньої школи”, – додає Микола Филюк.

Загалом у житловому комплексі передбачено 2000 квартир, дитячий садок, школу, торгівельні центри, заклади соціального призначення, дитячі майданчики та підземні паркінги.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.