UA Карпати: Богдан Венник, Ростислав Гудзінський про ліквідацію “швидкої допомоги” (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

 06.06.2019 року на тв UA Карпати у прямому ефірі відбулась розмова із головою профспілкового комітету Івано-Франківської станції швидкої допомоги Богданом Венником і головою громадської організації “Всеукраїнське об’єднання “Голос” Ростиславом Гудзінським про можливу ліквідацію в м. Івано -Франківську “станції швидкої допомоги”, про це інформує Голос.if.ua.

4 червня відбулися збори трудового колективу комунального закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги”. На порядку денному зборів було питання про приєднання станції до “Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”. Рішення про це ухвалили депутати обласної ради на сесійному засіданні 17 травня. Як реорганізація станції швидкої медичної допомоги позначиться на роботі її персоналу та якості надання послуг населенню? Про це говоримо з головою профспілкового комітету Івано-Франківської станції швидкої допомоги Богданом Венником і головою громадської організації “Всеукраїнське об’єднання “Голос” Ростиславом Гудзінським.

Докладніше у відео:

 

До теми:

Івано-Франківська швидка продовжить боротьбу за життя і здоров’я містян (відео)

Ні жити, ні вмерти. Прикарпатські депутати ліквідували швидку… (відео)

Нарада з реорганізації закладів охорони здоров’я Івано -Франківської області (відео)

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.