В наслідок бездіяльності Івано-Франківської ОДА державі нанесено збитки у сумі понад 40 мільйонів гривень? (документ)

Кримінал, Новини

Докторант Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при президентові України, кандидат наук з державного управління Олег Проців звернувся із заявою, про злочин до Національного антикорупційного бюро, про це інформує Голос.if.ua.

За словами Олега Проціва в наслідок невиконання функціональних обов’язків службовими особами Івано-Франківської ОДА нанесено збитки у сумі 40 мільйонів гривень.

В Україні практично не виконуються вимоги статті 24 ЗУ «Про мисливське господарство та полювання», яка визначає, що з 1 січня 2015 року вводиться норма щодо плати за мисливські угіддя, хоча стаття 13 Конституції України визначається, що управління природними ресурсами здійснюють органи державної влади та місцевого самоврядування. В той же час у Німеччині, площа якої майже у два рази менша, ніж України, щорічна плата за користування мисливськими угіддями становить 340 млн. євро. Якщо врахувати, що вже п’ять років в україні ігнорується виконання вимог законодавства, то збитки на даний час становлять суму у 1,6 мільярди гривень.

Заява Олега Проціва:

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.