Прикордонники затримали франківця, який хотів поза пунктами пропуску перетнути кордон

Кримінал, Новини, Суспільство
Чотирнадцятьох «ухилянтів» затримали прикордонники на Закарпатті, серед них — мешканець Івано-Франківщини.
Про це інформує Державна прикордонна служба України, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .
Зокрема, чоловіки призовного віку намагалися поза пунктами пропуску перетнути державний кордон України. Їх затримали військовослужбовці прикордонних підрозділів «Яблунівка», «Хижа» і «Солотвино» Мукачівського загону поблизу кордону з Румунією.
Під час патрулювання державного рубежу наряди затримали шістьох чоловіків з різних куточків України: Києва, Харкова, Житомира, Івано-Франківська, Кропивницького та Закарпаття.
Іншу групу з п’яти «ухилянтів» у ході реалізації наданої оперативниками Мукачівського загону інформації, затримали на околиці міста Тячів прикордонники спільно зі співробітниками поліції.
Усіх їх везли до кордону автомобілями двоє мешканців Нижньої Апші. У діях пособників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через ДКУ».
Прикордонники повідомили Нацполіцію. Ще трьох правопорушників, мешканців Херсону та Києва, викрили на ділянках відповідальності відділів «Яблунівка» та «Тячів».
Усіх чотирнадцятьох чоловіків затримали в адміністративному порядку за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Їх передали представникам поліції.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.