Двом громадам Прикарпаття передали мобільні кейси для медичної діагностики (фото)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківський ОДА передали двом головам територіальних громад Прикарпаття мобільні кейси для медичної діагностики, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Дві прикарпатські громади, а саме, Тисменицька та Нижньовербізька, отримали мобільні кейси. 1 грудня голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук передала їх головам тергромад Тетяні Градюк і Ярославу М’якущаку.

«Із приємністю хочу передати для закладів охорони здоров’я ваших територіальних громад мобільні кейси, які сприятимуть наданню якісних медичних послуг та швидкій діагностиці вразливих категорій населення», – зазначила керівниця області.

Варто підкреслити, що дані громади є переможцями проєкту «Місцеве соціально-економічне відновлення», який реалізовується за підтримки Програми розвитку ООН у співпраці з обласною державною адміністрацією. За кошти ПРООН та фінансовий ресурс громад було придбано відповідне медичне обладнання, зокрема, тонометри, глюкометри, штативи тощо.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.