Агента військової розвідки Росії затримала СБУ

Кримінал, Новини

Контррозвідники СБУ викрили агента російської військової розвідки у Черкаській області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт СБУ.

“Зловмисника затримали “на гарячому” під час отримання секретної інформації про один із складів артилерійських боєприпасів регіону”.

За даними оперативників, мешканець Черкаської області був завербований російською спецслужбою на території РФ. Він отримав завдання збирати та передавати інформацію про військові стратегічні об’єкти.

Зазначається, що до протиправної діяльності зловмисник намагався залучити військовослужбовця ЗСУ.

Силовики задокументували факти збору агентом відомостей, у тому числі з обмеженим доступом, щодо місць розташування артилерійських складів на території регіону, режиму їх охорони, переліку та кількості боєприпасів, що зберігаються на них.

Наразі затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) КК України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.