На Долинщині п’яний чоловік серед вулиці стріляв з пістолета (фото)

Кримінал, Новини

Правоохоронці встановили зловмисника, який ввечері серед вулиці стріляв з пістолета у невідомому напрямку. Ніхто не постраждав. Нападника поліціянти виявили на місці події. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовують усі обставини події.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківську області.

12 травня близько 20:00 на лінію «102» надійшло повідомлення, що у селі Гериня невідомий чоловік, йдучи дорогою зі зброєю в руках, стріляє у повітря. На місце вчинення злочину одразу ж виїхали слідчі, криміналісти та оперативні працівники поліції Долинщини. В ході проведення першочергових дій правоохоронці встановили, що до правопорушення причетний 36-річний місцевий мешканець. Останній, бувши добряче напідпитку – 2,95 проміле, пояснив, що пістолет знайшов і вирішив перевірити його справність. Йдеться про пістолет, схожий на стартовий із сигнально-шумовою дією. Його поліціянти вилучили та відправили на експертизу разом з магазином і патронами.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Невдовзі прикарпатцю повідомлять про підозру за вчинення вказаного вище злочину. Встановлено, що раніше чоловік до кримінальної відповідальності не притягався. Досудове розслідування триває.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.