Прикарпатський чиновник придбав два дорогезні мопеди

Новини, Суспільство

Голова Івано-Франківської ОДА придбав два мопеди за понад 1,3 мільйона гривень. Він здійснив дві вартісні покупки менш ніж за два місяці.

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук всього за два місяці придбав два мопеди марки Yamaha 2021 року випуску. Чиновник подав до НАЗК повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, адже загальна вартість мопедів становила 1 356 878 гривень. Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Укрінформ.

Перше повідомлення чиновник подав 12 березня, відповідно до якого він придбав мопед за 881 917 грн. Друге повідомляння надійшло до НАЗК 24 квітня, згідно якого голова ОДА придбав ще один мопед, але вже на 400 000 гривень дешевше.

Покупки були здійснені у ТОВ “ВіДі Мотор Імпортс”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.