16-річний прикарпатець викрав авто, щоб справити враження на дівчину

Кримінал, Новини, Суспільство

Щоб справити враження на дівчину, неповнолітній з ознаками сп’яніння викрав автомобіль: патрульні затримали молодого чоловіка.

На спецлінію “102” надійшло повідомлення від громадянина про незаконне заволодіння транспортним засобом: на вулиці Сухомлинського з гаража зник його автомобіль Mercedes-Benz, інформує прес-служба поліції, пише Голос.if.ua.

Орієнтування на вказаний автомобіль отримали всі екіпажі міста. Вже за кілька хвилин, на вулиці Довженка, патрульні виявили та зупинили авто, схоже за описом.

За кермом машини перебував 16-річний хлопець, в якого патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій в присутності матері погодився пройти тест на стан сп’яніння. Результат виявися позитивний – 1.01 проміле алкоголю в організмі. Молодий чоловік пояснив, що порушив закон аби справити враження на свою дівчину.

Поліцейські склали на водія адміністративні матеріали: протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) та постанову за ч.2 ст 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи та повідомлено працівників ювенальної превенції.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.