Прикарпатець побив поліцейського через зауваження про відсутність маски

Кримінал, Новини

На Прикарпатті чоловіка арештували за напад на поліцейського.

Житель Рогатина не відреагував на зауваження правоохоронців одягнути маску та вдарив одного з них, йдеться на сайті єдиного державного реєстру судових рішень, пише Голос.if.ua  з посиланням на Фіртку.

Восьмого квітня 2020-го року чоловік у центрі Рогатина чекав у черзі до банкомата. Був дуже п’яний. У цей час до нього підійшли поліцейські.

Правоохоронці попросили одягнути захисну маску, показати свої документи та перестати лаятися. Проте чоловік обурився, заявив, що один із поліцейських його знає. Прикарпатець почав ображати поліцейську, яка проводила відеозйомку. Коли за жінку заступився колега, п’яний чоловік штовхнув його обома руками та вдарив кулаком у плече.

Під час суду чоловік повністю визнав свою вину. Правоохоронці встановили, що чоловік проживає зі своєю матір’ю та сином. Раніше скарги на його поведінку до поліцейських не надходили. Проте у нього є судимість. Також рогатинець лікувався від наркологічної залежності.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.