Із села на Снятинщині госпіталізували 15 людей з підозрою на коронавірус

Здоров'я, Новини

У Заболотівській районній лікарні лікували пацієнтку зі села Вовчківці Снятинського району, у якої виявили позитивний результат на COVID-19. Тепер лікарня на карантині. 

А у самому селі Вовчківці збільшилася захворюваність на вірусні інфекції. Про це на брифінгу в ОДА повідомив заступник директора департаменту охорони здоров’я Володимир Чемний, інформує  Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

“Захворюваність на вірусні інфекції збільшилася. Станом на 31 березня, по селі госпіталізовано 15 осіб. Сім – в лікарнях Коломиї, вісім – в обласній лікарні. У п’яти осіб лабораторно підтверджений діагноз. Стан пацієнтів середньої важкості. Жоден з жителів не перебуває на ШВЛ. Наразі у селі визначено усі контактні особи хворих. Вони перебувають на самоізоляції”, – розповів Чемний.

Також 29 березня у кареті швидкої помер чоловік, який контактував з хворими на COVID-19. Чоловік попередньо відмовився від госпіталізації і перебував на самоізоляції. За ним спостерігав сімейний лікар.

29 березня у чоловіка погіршився стан і було прийнято рішення про його госпіталізацію. По дорозі в обласну інфекційну лікарню у чоловіка зупинилося серце.

«Зараз триває судово-медична експертиза. Попередня причина смерті – ГРВІ нижніх дихальних шляхів», – додав заступник директора департаменту.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.