“Туберкульоз в маси”. З 1 квітня низка медичних закладів припинить роботу? (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

Незважаючи на пандемію коронаврусу, яка шаленими темпами набирає оберти, від завтра в Україні вступає в силу другий етап так званої медичної “реформи”, якою передбачено закриття та ліквідацію низки медичних закладів, про це інформує Голос.if.ua.

З 1 квітня в місті івано -Франківську припиняє роботу “швидка медична допомога”. Роботу може припинити і івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр в якому проходять лікування 27 пацієнтів з підозрою на коронавірус.

також читати: “Су*а приїхала з Франції” – тисменичанки коментують шпиталізацію жінки з підозрою на коронавірус (відео)

Влада офіційно визнала, що на коронавірус вже захворіло п’ятеро медичних працівників Прикарпаття, для яких так і не створено адекватних умов та захисту від коронавірусної хвороби. Всі ці факти вказують на нерозуміння діючою владою, що подальше впровадження “реформи” доктора “Смерть” – Уляни Супрун призведе до нових епідемій, зокрема туберкульозу та істотного скорочення тривалості життя українців.

також читати: Жодного апарату вентиляції легень, тест – систем на виявлення коронавірусу не поступило в область (відео)

А як ми з Вами знаємо одкровеній колишнього міністра охорони здоров’я Іллі Ємця на трупи виділяти гроші непотрібно.

також читати: Всі пенсіонери помруть, а на трупи виділяти гроші не потрібно… (відео)

Можливо це у них такий бізнес -план по винищеню українців з метою збереження бюджетних коштів?

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.