Штаб ООС підтвердив розведення військ в Золотому (фото)

Кримінал, Новини

У Штабі ООС підтвердили, що розведення розведення сил і засобів у Золотому-4 розпочалось.

Джерело: пресцентр ООС, про це інформує Голос.if.ua.

Дослівно: “Повідомляємо, що сьогодні, 29 жовтня 2019 року, о 12.00 годині розпочався процес розведення з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Це стало можливим через дотримання режиму тиші протягом останнього тижня”.

Деталі: У штабі додали, що початок розведення сил та засобів було підтверджено представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

 
 

За даними УП, спостерігачі ОБСЄ усе фільмують і запускають безпілотники над позиціями.

Військові уточнили, що обстріл в цьому районі, про який повідомлялося напередодні, відбувся не в зоні розведення сил та засобів.

У штабі запевнили, що українською стороною буде вжито всіх необхідних заходів, і відведення сил і засобів не послабить оборонні можливості українських підрозділів на визначеній ділянці, а влада ні в якому разі не залишить місцеве населення поза увагою, оскільки всі заходи проводяться з однією метою – безпека на зазначених ділянках розведення, збереження життя та здоров’я мирних жителів та військовослужбовців.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.