В області триває робота над підготовкою проєкту Стратегії розвитку Франківщини на 2021-2027 роки

Новини, Політика

Сьогодні під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Дмитра Романюка відбулася нарада із керівниками структурних підрозділів ОДА щодо підготовки пропозицій до проєкту Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки.
За його словами, питання розробки Стратегії – ключове у роботі голови обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля, оскільки даний документ дасть змогу розвивати пріоритетні галузі соціально-економічного життя Прикарпаття, сприяти загальному поступу області. Тому важливо забезпечити створення якісного продукт, який у перспективі матиме практичне застосування, про це інформує Голос.if.uа з посиланням на briz.if.ua.

«Наразі ми повинні розробити пропозиції, які будуть враховані при розробці Стратегії розвитку області на наступні роки, – зазначив Дмитро Романюк. – На рівні кожного структурного підрозділу ОДА проаналізувати стан і проблематику галузі, залучити інституції громадянського суспільства та представників експертного середовища і спільно з ними визначити ключові напрямки розвитку кожної сфери, які допоможуть Прикарпаттю прогресувати».

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.