На Тисмениччині на фасаді ліцею відкрили та освятили меморіальну дошку захиснику України – Назарію Ділеті

Війна, Новини, Політика
У селі Липівка Тисменицької громади на фасаді ліцею відкрили та освятили меморіальну дошку захиснику України, військовослужбовцю Збройних Сил України Назарію Ділеті.
Про це інформує щоденна онлайн-газета  Голос ІФ.
Вшанувати полеглого героя прийшли рідні захисника, керівництво Тисменицької громади та старостинського округу, освітяни та мешканці села Липівка.
Після спільної молитви за душу полеглого чин освячення пам’ятної дошки здійснив парох села Липівка о. Василь Фіголь. Пам’ять захисника України вшанували хвилиною мовчання.
Назарій Ділета народився 13.02.1996 року в місті Івано-Франківськ. Дитинство і юнацькі роки мужнього захисника минули у селі Липівка Тисменицької громади. Навчався у Вищому художньому професійному училищі №3, був гордістю навчального закладу. Згодом призваний до лав Збройних Сил України. З 2016 до 2018 року служив у Києві, у почесній варті Президентського полку.
22 лютого 2022 року мобілізований до лав ЗСУ і став на захист нашої держави. Був старшим солдатом, водієм-стрільцем 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Захищав Україну на Київщині, Житомирщині, згодом – на Донеччині.
Загинув 15 березня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube  Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.