У Долинській та Івано-Франківській громадах трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких одна людина загинула на місці, а ще двоє отримали травми різного ступеню тяжкості (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

За вихідні на Івано-Франківщині сталося дві ДТП: одна людина загинула, двоє травмовані.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу поліції Івано-Франківської області.

У ніч на 8 червня у селі Новичка Долинської громади сталася аварія за участі автомобіля «Опель Кадет». За попередньою інформацією, 22-річний водій з Болехова не впорався з керуванням на повороті та злетів у кювет. Внаслідок ДТП постраждали двоє пасажирів, 1980 та 1951 років народження, яких госпіталізували з травмами. Як зазначили у поліції, «керманича перевірено на стан сп’яніння. Результат тверезий». Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 КК України.

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: 3 людини, освітлення, автомобіль та текст

На зображенні може бути: текст

Друга смертельна ДТП сталася 9 червня близько 14:50 у селі Драгомирчани Івано-Франківської громади. Попередньо встановлено, що 52-річна мешканка обласного центру, керуючи автомобілем «Renault Dokker», не впоралася з керуванням та виїхала за межі проїзної частини. Внаслідок наїзду на огорожу домоволодіння жінка загинула на місці від отриманих травм. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ.

На зображенні може бути: дорога та текст

На зображенні може бути: 5 людей, дорога та текст

На зображенні може бути: 4 людини, дорога, вулиця та текст «НАЦИОНАЛЬНА ЛЬНА полициЯ»

Правоохоронці закликають водіїв неухильно дотримуватися ПДР, бути максимально обережними та уважними за кермом, знижувати швидкість на поворотах та тримати безпечну дистанцію. Нагадуємо, що порушення правил дорожнього руху може призвести до трагічних наслідків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.