Юні франківські тенісисти побували на тренувальному зборі в Іспанії (фото)

Новини, Суспільство

Наприкінці весни команда франківських юних тенісистів підвищували свою майстерність на тренувальному зборі в Іспанії.

Про це  пише обласна Федерація тенісу Івано-Франківська, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Галку.

“Це не тільки можливість підвищити власну майстерність, але й унікальний шанс обмінятися досвідом з іноземними колегами та позмагатися з різними стилями гри. Досвід матчів з іноземними спортсменами дозволяє нашим гравцям відчути різні стилі гри, що є критично важливим для їхнього тактичного розвитку”, – кажуть наставники юних гравців.

А ще збори за кордоном – чудова можливість культурного обміну.

“Загалом наші спільні випробування та нові враження зміцнюють дух команди та створюють незабутні спогади. Тому кожна подорож надихає на нові звершення та стимулює до самовдосконалення”, – кажуть в MSA.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.