Прикарпатського бійця Василя Абраміва нагородили почесним нагрудним знаком «Срібний Хрест» (фото)

Війна, Новини
З рук Головнокомандувача Збройних сил України Генерала Сирського, військовий Василь Абрамів отримав нагороду почесний нагрудний знак «Срібний Хрест».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
Василь Абрамів – керівник обласного осередку Правого сектора і зять провідника Дмитра Яроша.
Зараз боєць захищає державу у складі 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура».

Нагрудним знаком «Срібний хрест» нагороджуються особи офіцерського складу Збройних Сил України за успішне планування і реалізацію завдань під час керування особовим складом в бою. У виняткових випадках (відсутність або загибель офіцера) нагрудним знаком можуть бути нагороджені особи рядового та сержантського і старшинського складу Збройних Сил України, які виконували обов’язки командира і взяли на себе відповідальність та командування особовим складом під час виконання бойових завдань чи/або ведення бойових дій.

Нагрудним знаком можуть нагороджувати повторно, при чому загальна кількість нагороджень не може перевищувати трьох разів. У разі повторного нагородження особі вручається металеве зображення ромбічного знака «Зоря», яке розміщується на стрічці нагрудного знака.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.