Івано-Франківськ отримав 5 автобусів від партнерів з Німеччини та Польщі (фото)

Новини, Суспільство

Івано-Франківськ продовжує розвивати міжнародне партнерство, яке допомагає місту покращувати життя мешканців навіть в умовах війни. Завдяки співпраці з німецьким містом Інгольштад та польським містом Ополе Франківська громада отримала цінний подарунок – 5 автобусів великого класу, комплектуючі до техніки та гуманітарну допомогу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив про надходження нових автобусів від міжнародних партнерів.

«Дякуємо нашим друзям з німецького міста Інгольштад та польського міста Ополе. Завдяки нашій співпраці Франківська громада отримала 5 автобусів великого класу, комплектуючі до техніки та гуманітарну допомогу», – зазначив мер.

Руслан Марцінків підкреслив особливу цінність такої допомоги в часі війни, коли Івано-Франківськ став надійним тилом для багатьох родин захисників України та внутрішньо переміщених осіб. Міський голова також акцентував увагу на важливості доступності міста для людей з обмеженими можливостями, зокрема, на потребі в громадському транспорті, пристосованому для їхніх потреб.

Під час зустрічі з представниками міста-партнера Інгольштад мер Івано-Франківська вручив відзнаки «Творимо Перемогу разом» меру Інгольштада доктору Крістіану Шарпфу, керуючому директору міської транспортної компанії STADTBUS доктору Роберту Франку та технічному директору компанії Штат Бус пану Крістофу Гобелю.

Загалом завдяки тісній співпраці з містом Інгольштад Івано-Франківська громада отримала 9 одиниць техніки для потреб мешканців.

«Ми вдячні за допомогу і відчуваємо підтримку. Франківськ – надійний тил. Вся допомога, яку нам надають – дуже важлива», – підсумував Руслан Марцінків.

Отримані автобуси допоможуть покращити транспортну інфраструктуру міста та забезпечити комфортне пересування для всіх мешканців Івано-Франківська, включаючи людей з інвалідністю. Міжнародна співпраця продовжує відігравати важливу роль у підтримці міста навіть в складних умовах воєнного часу.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.