На Прикарпатті 65 людей захворіли на вірусний гепатит А

Здоров'я, Новини, Суспільство

У Солотвинській громаді на Прикарпатті 65 людей захворіли на вірусний гепатит А, 17 з них перебувають на стаціонарному лікуванні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фейсбук повідомив головний санітарний лікар в Івано-Франківській області Руслан Савчук, передає Укрінформ.

«Станом на сьогодні в Солотвинській ТГ на вірусний гепатит А захворіли 65 жителів, вже завершили стаціонарне лікування – 48. Перебуває на стаціонарному лікуванні 17 жителів Солотвинської ТГ, з них 9 дітей», – зазначив Савчук.

За його інформацією, 60 випадків зареєстровані у селі Пороги Солотвинської громади. Там занедужали 37 дітей.

Фахівці повторно дезінфікували шахтні колодязі, провели роботу в 15 інфекційних осередках вірусного гепатиту А і дворових убиральнях. Також проведено дезінфекцію 17 криниць у сусідів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.