“Перегукується з тим, що відбувається в Україні”: в Івано-Франківську відкрився інтерактивний музей “Місто і зброя”

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську відкрився інтерактивний музей “Місто і зброя”. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на очільника громади Руслана Марцінківа в програмі “Про головне в деталях”.

“Насправді сьогодні цей музей перегукується з тим, що відбувається в Україні.

За підтримки ЄС вдалося в палаці Потоцьких відкрити музей “Місто і зброя”.

Це інтерактивний музей”, — каже Руслан Марцінків.

Посадовець зауважує, що багато вдалося зробити за європейські кошти. Це, зокрема, під’єднати мережі, відремонтувати дах, зробити всередині ремонти, закупити необхідне обладнання.

“Дуже важливо, що музей зброї зроблено якісно, є експозиції та інтерактив.

Такий проєкт вдався. Наразі всі кошти йдуть на потреби наших захисників. Кошти, які залучаються, саме європейські, можуть іти на подібні проєкти.

Зрештою створення цього проєкту починали до початку повномасштабної війни. Тішимося, що в цих умовах вдалося відкрити музей до Дня міста “, — наголосив Марцінків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.