Сирський назвав ситуацію на Харківщині “суттєво загостреною” (відео)

Війна, Новини, Політика

Головком Олександр Сирський запевнив, що українське військо знає плани ворога і гнучко реагує на всі дії РФ, проте ситуацію в Харківській області називає “суттєво загостреною”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Сирського у Telegram.

“Ми знаємо плани ворога і гнучко реагуємо на всі його дії. Для підсилення оборони вживаються всі необхідні заходи та оперативно приймаються рішення, в тому числі кадрові.

Цього тижня обстановка на Харківщині суттєво загострилась. На даний час там тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з РФ.

Обстановка складна, але Сили оборони роблять все, щоб утримати оборонні рубежі та позиції, наносять ворогу ураження”.

За словами Сирського, на Куп’янському, Сіверському, Лиманському, Покровському напрямках тривають гарячі бої, ситуація дуже динамічно змінюється.

@gudzinskiy_life #харків #харьков #вовчанськ #зсу #лапін #путин #зеленський #руна #гунгрин #війна #война #україна #украина ♬ Motivation epic – Ofail Nadeem

&

@gudzinskiy_life #ярославський #патрульна_поліція #вовчанськ #харків #харківщина #наступ_зс_рф #гур_юсов #зсу #зеленський #сирський ♬ Epic Orchestra – Red Cat Blue

nbsp;

На Краматорському напрямку противник не полишає спроб оволодіти містом Часів Яр, продовжує наступальні дії східніше міста. Безуспішно намагається відновити втрачене положення в районі Кліщіївки.

Проте головком зазначив, що у цей час все одно проводиться ротація підрозділів для відпочинку військовослужбовців та відновлення боєздатності бригад.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.