У Коломиї відновили роботу єдиного навчального басейну

Новини, Суспільство

Повністю оновлений басейн у філії №6 імені Героя України Тараса Сенюка Коломийського ліцею №9 сьогодні офіційно запрацював.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на очільника Коломиї Богдана Станіславська.

Його протестували учні опорного закладу, які першими провели тут заняття та продемонстрували, як вміло вони плавають.

“Дуже радий, що нам вдалось відновили цей басейн. Наша філія №6 – ледь не єдиний навчальний заклад в області, який має таку родзинку. Басейн доволі великий і розрахований на те, що тут можуть тренуватись діти від 7 до 18 років”, – йдеться у дописі.

Дуже шкода, що чотири роки він був закритий через поганий стан. Це втрачений час, бо діти не могли тут займатись, розвиватись та покращувати вміння. Але відтепер басейн запрацює на повну потужність для учнів всього опорного закладу.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.