Надійшло підтвердження про загибель на фронті 33-річного калушанина, старшого солдата Ярослава Первака (фото)

Війна, Новини, Суспільство
Ярослав Первак став до зброї добровільно від початку повномасштабного вторгнення росії, 4 березня 2022 року. Самовіддано служив старшим стрільцем стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону управління військової частини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Калуську міську раду.

Останній свій бій разом з побратимами тримав з честю. Між здатися ворогові чи смерть – вибрав останнє! Та все ж від серпня 2022 року вважався таким, що зник безвісти. Родина і вся громада не полишали надії отримати добру звістку про долю Захисника.

Однак, підтвердилися найстрашніші очікування. Старший солдат Ярослав Первак загинув 10 серпня 2022 року на Донеччині під час ведення бойових дій із військовими формуваннями російської федерації.

Калуська громада глибоко сумує з приводу болючої втрати. Схиляємо голови у молитві за душу полеглого Героя.

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, побратимам.

Доземний уклін і щира вдячність Ярославу Перваку за жертовний подвиг в ім’я любові до Рідної Землі, у боротьбі за сильну, вільну Україну.
На зображенні може бути: 1 особа та текст «вична пам' ять герою! герою ярослав первак»
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.