У Ямницькій громаді оголосили дні жалоби

Війна, Новини, Суспільство

У дні жалоби на території громади приспустять Державний Прапор України на будинках і спорудах сільської ради та на підпорядкованих підприємствах, установах і організаціях.

Про це повідомили на сайті громади, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Відповідно до розпорядження голови Ямницької сільської ради №68 “Про оголошення трауру” від 25.03.2024 р. у Ямницькій територіальній громаді оголошено триденну жалобу з 25 по 27 березня 2024 р., у зв’язку з трагічною смертю військовослужбовця, захисника України, жителя села Тязів Федика Василя Васильовича.

Василь Федик служив на передовій навідником гірсько-штурмового відділення в одній з військових частин. У березні 2023 року зв’язок з ним обірвався. З того часу офіційно вважався військовослужбовцем, який зник безвісти.

Захисник загинув 22 березня 2023 року від поранень, несумісних з життям, під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку у Донецькій області.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.