Російські добровольці обіцяють, що спеціальна визвольна операція в РФ триватиме

Війна, Новини, Політика

Російські добровольці запевняють, що спеціальна визвольна операція, яка наразі проводиться на території Росії, буде продовжуватися і надалі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на доброволеця легіону “Свобода России” Олексія Барановського “Лютик” та бійця “Сибірського батальйону” на позивний “Холод” під час пресконференції вУкрінформі 21 березня.

“Наразі проводяться стабілізаційні заходи. Так що наша визвольна операція на території батьківщини буде продовжуватися” – сказав “Лютик”.

“Ми спроможні проводити такі масштабні операції, які змушують із собою рахуватися навіть воєнізований путінський режим. Будемо продовжувати. Путіна чекає ще більше цікавих відкриттів. І як показала ця операція, навіть тактичної авіації недостатньо, щоб ми звернули зі шляху, на який стали” – сказав “Холод”.

Також, у спільній заяві, оприлюдненій 21 березня, добровольці РФ закликали росіян з усіх країн, людей будь-яких національностей приєднуватися до них і разом боротися проти путінської диктатури.

12 березня легіон “Свобода России”, РДК і “Сибірський батальйон” – добровольчі російські формування, які воюють на стороні України, зайшли прикордоння Курської та Бєлгородської області РФ у рамках спільної операції.

Добровольці попередили, що будуть завдавати ударів по військових об’єктах у цих областях та закликали мирне населення до евакуації.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.