ГУР допомагає російським добровольцям боротися з режимом Путіна – Юсов

Війна, Новини, Політика

Головне управління розвідки Міністерства оборони України надає допомогу російським добровольчим формуванням “Російський добровольчий корпус”, “Свобода Росії” і “Сибірський батальйон”, які діють на території Росії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника ГУР МОУ Андрія Юсова в ефірі національного телемарафону.

 “Головне управління розвідки Міністерства оборони України допомагає добровольчим формуванням. Якщо ми говоримо про дії РДК і легіону “Свобода Росії”, “Сибірського батальйону”, то це, в тому числі, обов’язок України.

Ці люди прийшли допомогти українцям звільнитися від російських окупантів і мужньо та героїчно себе проявляють на багатьох ділянках фронту, безпосередню участь беруть у серйозних операціях. Тому, звичайно, і Україна має допомагати тим росіянам, які борються з путінським режимом, звільнити Росію від Путіна”.

Своєю чергою керівник штабу РДК Олександр з позивним “Фортуна” в ефірі телемарафону 19 березня запевнив, що “йде розвиток наступальних дій і просування по всій лінії зіткнення” в прикордонних з Україною регіонах РФ.

За його словами, російські добровольці задіяли всі резерви для бойових дій.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.