Франківська митниця отримала нового керівника

Кримінал, Новини, Суспільство

Призначили нового виконувача обов’язків начальника Івано-Франківської митниці. Ним став Юрій Іваськів, який раніше очолював Волинську митницю.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення у Державній митній службі України.

“Відповідно до наказу Державної митної служби України від 14.03.2024 № 183-о виконання обов’язків начальника Івано-Франківської митниці покладено на Юрія Іваськіва”, — йдеться у повідомленні.

З березня 2023 до 26 жовтня 2023 року Юрій Іваськів був керівником Волинської митниці.

Іваськів Юрій Михайлович, 1976 року народження, економіст за кваліфікацією вищої освіти, працює в митних органах України з 1999 року. Розпочинав кар’єру інспектором митного поста “Коломия”, у 2020 році йому підтверджене спеціальне звання “радник митної служби І рангу”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.