Суд відпустив Лієва з-під варти під власне зобов’язання – ЗМІ (відео)

Кримінал, Новини, Політика

Вищий антикорупційний суд відпустив з-під варти екскерівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони Олександра Лієва, підозрюваного у справі про заволодіння майже півтора мільярда гривень на закупівлі боєприпасів для ЗСУ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

“Суд змінив міру запобіжного заходу Олександру Лієву — перебування під вартою на звільнення. Суд відпустив його під особисте зобов’язання і надіслав ухвалу до СІЗО”.

Суспільне зазначає, що на даний момент захист не знає, чи Лієв вдома, оскільки ухвала не передбачає його присутності при звільненні з-під арешту.

@gudzinskiy_life #олександр_лієв #олексій_рєзніков #вакс #війнавукраїні💙💛 #застава #київ #озброєння #корупція #війна #україна🇺🇦 #війнавукраїні💙💛 #перемога #всу #зсу #путин #перемога🇺🇦 ♬ People Power – CK

ВАКС 15 березня розглядав скаргу адвокатів чиновника, які просили суд відпустити підзахисного із СІЗО. Справу розглядав суддя, який вже раніше уже відпускав Лієва з-під варти.

Як стало відомо із запису трансляції засідання, під час розгляду справи прокурор з невідомих причин не був присутній.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду 12 лютого взяла під варту Лієва до 8 квітня включно із правом внесення застави у розмірі 50 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.