Стало відомо, хто загинув на Прикарпатті внаслідок зіткнення автівки з рейсовим автобусом (фото)

Кримінал, Новини

Рогатинська громада повідомила, що у ДТП загинули троє мешканців Рогатинщини: Олег Вергун зі села Залип’я, Любомира Кузь із села Путятинці, Євген Бардашевський із Рогатина.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

“Рогатинська громада висловлює щирі співчуття родинам загиблих. Нехай Бог дасть Вам сили пережити цю несподівану втрату. Молимось разом з Вами за душі Ваших рідних”, — йдеться у повідомленні.

У поліції Івано-Франківської області повідомили, що на місці аварії загинули троє осіб: 58-річний водій автобуса та двоє пасажирів: 66 та 50 років. Ще п’ятеро пасажирів отримали тілесні ушкодження, троє з них госпіталізовані до Івано-Франківської ОКЛ (1956, 1963 та 1967 років народження).

Нагадаємо, аварія трапилась 12 березня приблизно о 12.25, на автодорозі Н-09 поблизу села Тязів. Водій іномарки “Mercedes C220”, мешканець села Угорники, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з рейсовим автобусом “Уїзд — Івано-Франківськ”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.