Разом із Залужним із військової служби звільнили Шапталу – джерела (відео)

Новини, Політика

Генерала Валерія Залужного та генерал-лейтенанта Сергія Шапталу звільнено з військової служби за станом здоров’я.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Українську правду.

За даними незалежних одне від одного джерел УП в МОУ, Залужний і Шаптала звільнені за висновком ВЛК про непридатність до військової служби з вилученням із військового обліку.

“Українська правда” звернулася за офіційним коментарем до міністерства.

Днями Зеленський погодив кандидатуру Залужного на посаду посла України у Великій Британії.

Пізніше ЗМІ повідомили, що Залужний взимку, ще до призначення його на посаду посла, пройшов військово-лікарську комісію, де був визнаний непридатним для служби в армії.

@gudzinskiyrost #шаптала #залужний #влк #непридатний #зсу #всу #перемогазанами💙💛💪 #зеленський #обмежено_придатний ♬ Epic Motivation – Kidmada

Як так сталося, що на двох найвищих посадах у ЗСУ були двоє непридатних до військової служби топ-генерали, яких вилучили із військового обліку?

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.