Дрони та старлінки: Марцінків привіз для військових допомогу на фронт (фото)

Війна, Новини, Політика

Він відвіз допомогу військовим на Донеччину. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на фейсбук-сторінку Руслана Марцінківа.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відвідав захисників на фронті.

Він відвідав 109 батальйон та танковий батальйон 10 гірсько штурмової бригади, а також 42 бригаду, тактичну групу Сапсан 24 бригади.

Передали допомогу для 108 батальйону 10-ки, 45 артилерійської бригади, 7 стрілецького батальйону та підрозділу Карпатська Січ.

“Загалом відвіз нашим захисникам на Донеччину 230 FPV- дронів. А ще – генератори, радіостанції з акумуляторами, EcoFlow, мавіки, старлінки, різне продовольство  Дякую військовим за захист, за те, що маємо відносно спокійний тил і можемо разом працювати на Перемогу! Вороги начувайтесь. Наші воїни найкращі”, – йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.