Зеленський призначив Залужного послом у Великій Британії, — МЗС України (відео)

Новини, Політика

За інформацією Міністерства закордонних справ, до Британії вже подано запит на попередню згоду з кандидатурою Залужного.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на офіційний сайт Міністерства закордонних справ (МЗС) України.

Президент України Володимир Зеленський погодив кандидатуру колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на посаду Надзвичайного та Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії. Про це

“Міністерство закордонних справ України направило британській стороні відповідний запит на агреман”, — ідеться в повідомленні відомства.

@gudzinskiy_life #залужний #британія #зсу #всу #велика_британія #украина🇺🇦 #війна #война #украина🇺🇦 #зеленский🇺🇦 #russian #перемога🇺🇦 ♬ оригінальний звук – ✙𝕌𝕂ℝ𝔸𝕀ℕ𝕀𝔸ℕ✙

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.