Матері військового Степана Тарабалки з Коломийщини президент вручив сертифікат на квартиру

Новини, Суспільство

Президент України вручив сертифікати на отримання квартир Героям України та членам родин полеглих воїнів, які удостоєні цього звання посмертно.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на інформацію Івано-Франківська ОДА.

Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на квартири військовослужбовцям Сил оборони України та членам родин загиблих Героїв, 

Сертифікат на квартиру з рук президента отримала пані Наталія – матір загиблого майора Степана Тарабалки.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих воїнів.

Нагадаємо, Степан Тарабалка народився у селі Королівка на Коломийщині. Юнак закінчив військово-спортивний ліцей, а потім вирішив вступати до льотного військового вишу в Харків.

Степан Тарабалка завершив навчання у 2014 році, коли росія анексувала Крим і розв’язала війну на Донбасі. Військовий льотчик відразу ж почав виконувати завдання з авіаційної підтримки сил на сході країни. У 2016 році Степан мав уже звання майора.

Степан Тарабалка першого ж дня великої війни збив 6 ворожих літаків, за що його нарекли «Привидом Києва».

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.