Застосовують газові балончики: в Івано-Франківську невідомі нападають на людей (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Хуліганство із застосуванням газових балончиків: поліцейські Прикарпаття розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області, телеграм-канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

Під час моніторингу соціальних мереж, поліцейські виявили відео на якому невідомі особи вчиняють протиправні дії до мешканців Івано-Франківська, зокрема літніх людей.

На відео правопорушники завдавали випадковим перехожим тілесних ушкоджень, а також застосовували газові балончики.

За допомогою до правоохоронців ніхто не звертався, жодних звернень до поліцейських також не надходило.

@gudzinskiy_life #прикарпаття #поліція #хулігани #побиття #іванофранківськ🇺🇦❤️ #зеленський🇺🇦 #всу #победа #зсу #россия #зеленский🇺🇦 #війна ♬ Dramatic – Sallandu

Поліція Прикарпаття одразу розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

В рамках кримінального провадження правоохоронці перевіряють викладену в мережі інформацію щодо побиття пересічних людей, встановлюють потерпілих осіб та всіх причетних до хуліганських дій. Слідчі дії тривають.

“Поліція Прикарпаття також звертається до небайдужих мешканців, якщо Вам відома інформація про вказані та аналогічні правопорушення чи про осіб, які вчиняють протиправні дії, повідомляйте на спецлінію “102”. Анонімність гарантовано”, – йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.