Біля Скель Довбуша прокладають нове вуличне освітлення (фото)

Новини, Суспільство

На в’їзді у Бубнище, що у Болехівській територіальній громаді, біля підніжжя Скель Довбуша, прокладають нове вуличне освітлення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Болехівську міську раду.

Працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств прокладають кабель та встановлюють електроопори.

«Нову лінію вуличного освітлення вирішили прокласти з метою освітлення підходу до водоспаду в підніжжі Скель Довбуша. Його облаштували у минулому році у рамках проекту «Скелі Довбуша – подорож у легенду», який став переможцем 12 обласного конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування. Підхід до водоспаду в підніжжі Скель Довбуша включає пішохідну доріжку, пандус для людей з обмеженими можливостями та оглядові майданчики», – йдеться у дописі Болехівської міськради.

Нагадаємо, триває розробка тривимірної моделі та 3D візуалізацій історичної надбудови періоду Княжої доби на території Скель Довбуша. Спеціалісти вже провели сканування скель, що дає можливість відтворити ідентичний у масштабі та формі об’єкт. Скелі Довбуша існуватимуть не тільки в реальному світі, але і у віртуальному вимірі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.