Найтупіше, що я чув: Карлсон прокоментував ідею Путіна про “денацифікацію” України (відео)

Новини, Політика

Скандальний американський журналіст Такер Карлсон у подкасті іншого американського журналіста Лекса Фрідмана розповів про свої враження від інтерв’ю з Путіном та визнав, що Кремль намагається демонізувати українців, називаючи їх нацистами.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Такера Карлсона у подкасті “Lex Fridman”.

“Я думаю, це найтупіше, що я коли-небудь чув. Я так і не зрозумів, що це означає. Денацифікація? Я сам антинацист, але не існує жодного нацистського руху у 2024 році. Це просто спосіб назвати людей злом. Називати їх (ред. українців) нацистами, це якось по-дитячому”.

Карсон визнав, що ця частина розмови з російським диктатом йому не сподобалося, оскільки Путін просто намагався очорнити Україну. Водночас американський журналіст зазначив, що під час розмови з президентом РФ у нього склалося враження, що той дійсно вірить у свої заяви.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.