З Прикарпаття для військових передали автомобіль з опорно-пусковою установкою

Війна, Новини, Політика

Для потреб однієї з військових частин Прикарпаття сьогодні передали військовий спецтранспорт з опорно-пусковою установкою для залпового вогню.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Пригнали автомобіль прикарпатські просвітяни за сприяння Івано-Франківської обласної державної адміністрації, повідомляють в ОВА.

Машина пройшла відповідний технічний огляд, відтак зразу буде залучена до роботи.

Нагадаємо, нещодавно освітяни Прикарпаття для потреб 78-го батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини та Об’єднаної штурмової бригада Національної поліції України «Лють» передали на фронт два позашляховики і три «мавіки». Загальна вартість допомоги склала близько 720 тис. грн.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.