Львівському бізнесмену Гринкевичу на місяць продовжили перебування під вартою

Кримінал, Новини

Львівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу, який фігурує у справі про постачання неякісного одягу та білизни для ЗСУ, на місяць, до 29 березня, продовжили запобіжний захід — тримання під вартою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на радницю з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяну Сапьян.

Рішення щодо продовження запобіжного заходу суд ухвалив 23 лютого.

22 лютого Київський апеляційний суд відхилив скаргу адвокатів львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича на рішення Печерського райсуду щодо запобіжного заходу для фігуранта. Йдеться про тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі понад 429 тисяч гривень.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.