Біля Часового Яру укріплення не дадуть змоги ворогу здійснити “легку прогулянку” – Євлаш

Війна, Новини, Політика

Начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Ілля Євлаш заявив, що поблизу міста Часів Яр на Донеччині Сили оборони проводили та проводять інженерні роботи.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Євлаша в етері телемарафону пише Інтерфакс-Україна.

“Біля Часового Яру також проводилися і проводяться інженерні роботи, ворог уже досить близько до цього населеного пункту. Однак ці інженерні укріплення, які там є, вони не дозволять ворогу просто так здійснити “легку прогулянку”. Звичайно, ми будемо бити ворога з усіх напрямків, з усього наявного озброєння, амуніції”.

Євлаш також зазначив, що противник намагається атакувати “як у лоб, так і по флангах” поблизу сіл Іванівське та Богданівка, використовуючи різні штурмові загони.

“Ось остання атака була така, вони застосовували баггі, оскільки земля досить м’яка зараз там, якщо можна так сказати. І звісно, пішки з амуніцією і БК складно добиратися. Вони використовують такі маневрені всюдиходи, куди можуть сісти кілька людей – 5-6, і на таких апаратах добираються до лінії фронту”.

Також за словами Євлаша, на Куп’янському напрямку “досить потужні фортифікації почали зводити ще з осені”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.