Прикарпатські футболістки допомогли нашій збірній переграти болгарок

Новини, Суспільство

Жіноча збірна України провела виїзний поєдинок проти команди Болгарії в межах плей-оф за право грати в дивізіоні В Ліги Націй.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Sport.if.ua.

Останніми днями збірна України тренувалася в турецький Антальї, після чого вирушила на виїзну гру в містечко Кирджалі.

Через перебір жовтих карток у першому матчі не мала змоги проявити себе Натія Панцулая, а також через недугу до заявки на матч не потрапили Ірина Майбородіна та Дар’я Апанащенко.

Синьо-жовті повели в рахунку вже на 6-й хвилині, коли Кравчук скористалася передачею Андрухів і перекинула голкіпера. Українки продовжили володіти ініціативою, створювали моменти, і в середині першого тайму вже Андрухів із паса Овдійчук подвоїла перевагу гостей.

По перерві неприємність сталася з Андрухів, яка залишила поле на ношах. Українки продовжили володіти значною перевагою, але цього разу кіпер болгарок кілька разів завадила нашій команді себе засмутити. Утім, наприкінці матчу Глущенко таки пробила візаві, скориставшись пасом Хімич. А вже в компенсований час після подачі Хімич зі стандарту відзначилася Котик. У підсумку маємо 4:0 на користь команди Володимира Пятенка.

Матч-відповідь Україна — Болгарія буде зіграно 27 лютого. Номінально домашню гру синьо-жовті проведуть на стадіоні «Мардан» у місті Анталья (Туреччина). Початок цього поєдинку — о 15:00 за Києвом. Вхід на гру — вільний.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.