В Івано-Франківську вшанували пам’ять Захисників, які загинули за Україну

Війна, Новини, Суспільство

Сьогодні, 24 лютого, на стометрівці та Меморіальному сквері запалили символічні лампадки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

“Сьогодні після поминальної молитви пройшлися стометрівкою в Меморіальний сквер і запалили символічні лампадки в пам’ять про наших захисників. Тримаймо у молитві полеглих українських воїнів”, – написав він.

Очільник міста наголосив, що місто підтримуємо тих, хто продовжує боротьбу, а українські Захисники і Захисниці усьому світові показують свою незламність та силу духу.

“В другу річницю повномасштабного вторгнення ми об’єднуємося у молитві. Ця дата, 24 лютого 2022 року, назавжди залишиться в пам’яті українців трагічною. Вже десять років у війні ми боремось за нашу Державу.

Вклоняємось кожному, хто продовжує захищати всіх нас і Україну. Низький уклін всім воїнам, які, на жаль, вже у небесному війську. Дякуємо за чин нашим Героям”, – додав Марцінків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.