Чому поляки блокували кордони? ЄС розблокує виділення 137 млрд євро для Польщі — президентка Єврокомісії (відео)

Війна, Новини, Політика

Наступного тижня будуть ухвалені рішення про виділення Польщі 137 мільярдів євро. Це кошти, які були “заморожені” Євросоюзом через політику попереднього польського уряду.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заяву президентка Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн, тік-ток gudzinskiy_life.

 “У мене є хороші новини. Наступного тижня будуть два рішення щодо європейських фондів, які наразі заблоковано для Польщі. Ці рішення вивільнять для країни до 137 мільярдів євро”, – сказала фон дер Ляєн.

За словами очільниці Єврокомісії, близько 1,4 мільярда євро підуть польським фермерам, які протестують проти безмитного імпорту української агропродукції до Європи та блокують українсько-польський кордон.

Причини блокування кордону у відео:

@gudzinskiy_life #польща #перемога🇺🇦 #путін #война #всу🇺🇦 #зсу🇺🇦 #зеленський🇺🇦 #перемога #гудзінськийnews #війна ♬ In Your Mind – Ganger Baster

Європейський Союз блокував виділення цих грошей для Польщі через занепокоєння щодо реформ Верховного та Конституційного судів країни під час правління попереднього уряду країни.

Очевидно, що після виділення цих коштів блокування кордонів припинеться. От і чим відрізняються поляки від угорців, ті і ті використовують війно і вбивство українців для отримання грошей, різниця тільки у риториці, у поляків вона більш витончена. Треба робити українцям висновки і ставати дорослими. У нас не має ніяких вичних дружніх, братніх країн, є тільки вічні інтереси.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.