Аби підтримати освічену молодь: в Івано-Франківську діють програми допомоги студентам

Новини, Суспільство

У середу, 21 лютого, на позачерговій сесії Івано-Франківської міської ради обговорили низку важливих питань.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на очільника Івано-Франківської громади Руслана Марцінківа розповів в програмі “Про головне в деталях”.

“На сесії міської ради прийняли ще одну програму підтримки талановитих, молодих людей, студентів. Ті, хто цього року матимуть середній конкурсний бал з НМТ 190 балів та більше, отримають від міста допомогу в сумі 55 тисяч гривень.

Хто на державній формі навчання, то зможе використати на свій розвиток, а хто на платній то ми порахували, що ця сума в середньому складає рік навчання контрактника.

Тому талановитих дітей хочемо підтримати. Ті, хто здобудуть 190 балів отримають цю допомогу.

Крім того, з першого січня ми виплачуємо сто найкращим,студентам Івано-Франківська стипендію. Це теж великий плюс та велика підтримка молоді від міста Івано-Франківська”, – зазначив Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків підкреслив: місту дуже важливо, щоб молодь відчувала підтримку та допомогу.

Нагадаємо, що з 1 вересня в Івано-Франківську розпочали додатково підтримувати студентську молодь. Зокрема, сто найкращих студентів отримуватимуть стипендії від міста.

Йдеться про студентів, які здобувають  освітній рівень бакалавра, або магістра. Стипендію призначають один раз на рік.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.